Novosti

4. rujna 2023.

Od danas su u prodaji pojedinačne ulaznice za 'Lisinski subotom'

Od danas je na blagajnama Lisinskog i na www.lisinski.hr moguće kupiti pojedinačne ulaznice za koncerte ciklusa 'Lisinski subotom', dok će pretplatničke ulaznice u prodaji biti do 30. rujna.
 
Ove sezone, u kojoj obilježavamo 50 godina postojanja Dvorane Lisinski, ciklus Lisinski subotom kroz 15 impresivnih gostovanja predstavlja najprestižnije svjetske i domaće ansamble, renomirane dirigente i planetarno poznate virtuoze soliste. 
Samo neki od njih su Bečki simfoničari, Drezdenska filharmonija, NDR Elbphilharmonie Orchester, Il Giardino Armonico, Joshua Bell, Julian Rachlin, Ivo Pogorelić, Wayne Marshall…
 
Ciklus 30. rujna otvara Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem šefa dirigenta Pascala Rophéa, koji će u povodu 210. godišnjice rođenja Richarda Wagnera izvesti orkestralne ulomke iz najpoznatijeg opernog ciklusa u povijesti, Wagnerove tetralogije Prsten Nibelunga, kao i Debussyjevu Suitu iz opere Peleas i Melisanda.
 
Pojedinačne ulaznice za taj koncert, po cijenama od 23, 30 i 35 eura, dostupne su na blagajni Dvorane Lisinski te online OVDJE
 
Raspored svih koncerata Ciklusa, kao i programi, dostupni su OVDJE.