Novosti

1. lipnja 2021.

Popularna pjevačica Mia Dimšić nastupa na otvorenoj pozornici Lisinskog

Hvaljena osječka kantautorica koja je svojim pjesmama i vedrinom osvojila vrhove svih top-lista i naslovnice brojnih časopisa nastupit će u subotu, 5. lipnja!
 
Mia, čiji su se godišnji koncerti u Lisinskom počeli pretvarati u željno iščekivanu tradiciju, ovaj put nastupit će pokraj Lisinskog i svojoj vjernoj publici uživo predstaviti pjesme s posljednjeg studijskog albuma „Sretan put“. Ujedno će promovirati i svoju prvu knjigu „Cesta do sna“, koja je svojevrsni hommage svim ljudima koji su u nju vjerovali. 
 
Za njezine se nastupe uvijek traži ulaznica više, a nakon njih redovito se stvaraju dugi redovi za fotografiranje s Mijom.
 
Baš kao i njezini obožavatelji, i Mia s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert: „...mislim da ne moram govoriti koliko bend i ja jedva čekamo! Prošle godine smo preskočili ovu malu tradiciju, ali nadam se da više nećemo morati!“ napisala je na svojem Facebook profilu, a potom je uputila i video-pozivnicu za koncert: 

Ovaj se koncert održava na otvorenom, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, a nošenje maski nije obvezatno.
 
Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Hrvatske glazbene unije.
#jersviratisemora
 
Ulaznice za koncert, po cijeni od 100 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr.