Novosti

8. srpnja 2022.

U prodaji ulaznice za ekskluzivni koncert Bajage i Instruktora

U Lisinskom će se 15. listopada održati jedan od najekskluzivnijih programa u bogatoj karijeri legendarnog Bajage pod nazivom „Koncert za rock-grupu, orkestar i zbor“.
 

Momčilo Bajagić - Bajaga je 2019. godine pokrenuo turneju s bendom, orkestrom i zborom koju je zaustavila pandemija koronavirusa, no ove godine turneja se nastavlja koncertima u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini, gdje će na svakom koncertu gostovati lokalni glazbenici, simfoničari, članovi zbora i dirigenti.

Na koncertu u Lisinskom u subotu, 15. listopada Bajaga & Instruktori izvest će Bajagine najveće hitove uz pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića pod ravnanjem Josipa Cvitanovića te uz Akademski zbor Cappella Odak. 
 
Kultni rocker ne krije uzbuđenje uoči koncerta:„Silno se radujem prilici da se zagrebačkoj publici predstavimo u novom svjetlu i u ekskluzivnoj izvedbi naših najvećih hitova. Ovo je odlična prilika da publika u Lisinskom doživi naše pjesme u svoj njihovoj raskoši gdje svaki novi instrument i novi glas podižu pjesme na novu razinu. Siguran sam da ćemo svi uživati.“
 
Ulaznice, po cijenama od 180, 220, 260 i 300 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.