Novosti

8. lipnja 2021.

Uzbudljiv tjedan u Lisinski Atriumu

Ovaj tjedan obilježit će čak četiri sjajna raznovrsna programa na otvorenoj pozornici: etno, komedija, domaći hitovi te evergreeni i swing-standardi!
 
Već večeras solisti i orkestar našeg najpoznatijeg i jedinog nacionalnog folklornog ansambla, Ansambla narodnih plesova i pjesama LADO, programom „Sako leto ima nekaj novoga“ pjesmom i glazbom provest će nas kroz glazbenu baštinu Moslavine, Posavine, Slavonije, Međimurja, Podravine, Dalmacije i drugih krajeva.
 
Nakon folklorne večeri, srijeda, 9. lipnja rezervirana je za humor jednog od naših najpoznatijih komičara - Željka Pervana, koji je vrijeme pandemije iskoristio za kontemplaciju o muško-ženskim odnosima i aktualnim događanjima saževši ih u novi show „Ljubav i zloba 1“.
 
Jacques Houdek dolazi na otvorenu pozornicu u petak, 11. lipnja gdje će ekskluzivnim programom „Glavom i bradom 20/20“ obilježiti 20 godina bogate glazbene karijere uz svoje najveće hitove.
 
U nedjelju, 13. lipnja očekuje nas Marko Tolja u večeri swing-standarda, svjetskih glazbenih klasika i domaćih uspješnica.
 
Vidimo se u Lisinski Atriumu!
 
Svi programi započinju u 20 sati i 30 minuta, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog i na www.lisinski.hr.