Novosti

13. studenoga 2020.

UŽIVO! Prijenos nastupa ansambla Il Giardino Armonico 28. studenoga

Koncert sopranistice Anne Prohaske i ansambla Il Giardino Armonico, pod umjetničkim vodstvom Giovannija Antoninija, imat će izravni internetski prijenos.
 
Ograničen broj posjetitelja naveo nas je da publici koja ne može nazočiti koncertima omogućimo praćenje koncerata online. Prva dva koncerta iz ciklusa Lisinski subotom koja smo prenosili, oduševili su gledatelje diljem Hrvatske! 
 
Nastup pijanističke dive Marije João Pires izazvao je jednako sjajne reakcije posjetitelja u dvorani, kao i publike koja je njezin nastup pratila putem izravnog internetskog prijenosa. Isto tako, snimkom koncerta Simfonijskog orkestra Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu bilo je oduševljeno više stotina gledatelja!
 
I nastup ansambla Il Giardino Armonico možete pratiti uživo iz svojega doma. Koncert je na rasporedu u subotu, 28. studenoga u 19 sati i 30 minuta.
 
Ulaznice za online prijenos, po cijeni od 60 kn, kao i sve dodatne informacije, dostupne su putem sustava ENTRIO, odnosno OVDJE
 
Prenosimo vam neke od komentara gledatelja dosadašnjih prijenosa:
Bravo! Svaka čast! Ovakvih i sličnih prijenosa svih vrsta glazbe, u ovo teško doba, treba biti još i više! I kad jednom ovo zlo od korone prođe, treba s ovakvim prijenosima nastaviti dalje da koncertu mogu prisustvovati oni koji imaju opravdan razlog nedolaska na koncert uživo! Hvala i samo tako dalje naprijed!
 
Super je što ste omogućili nama koji smo bili spriječeni u prisustvovanju koncertu da možemo u njemu uživati od kuće.
 
Odlična organizacija online praćenja, hvala i više ovoga! 
 
Hvala Vam! Sinoć je bilo sjajno, bez ijedne greške. Nedostajalo je, doduše, sve ono što Lisinski subotom čini važnim društvenim događajem, ali u ovim okolnostima to se ionako ne može ostvariti!
 
Zahvaljujem za izvrstan prijenos koncerta  održanog u utorak!
 
Bilo je prekrasno nakon toliko mjeseci slušati briljantnu pijanisticu Mariu João Pires. Žao mi je da nisam bila u našem hramu umjetnosti, ali i ovako je bilo prelijepo. Nadam se da će se i ostale koncerte moći pratiti putem prijenosa uživo.