Novosti

15. svibnja 2023.

Večer najvećih broadwayskih uspješnica uz kazališnu divu i goste

U utorak, 13. lipnja, Lisinski će se 'zatresti' u ritmu Broadwaya, na velikom gala koncertu Leonore Surian Popov, koja će uz orkestar, brojne poznate goste i atraktivne plesne točke proslaviti 20. obljetnicu svog profesionalnog rada.
 
U suradnji s HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, pod redateljskom palicom Tihane Strmečki i glazbenim ravnanjem Filipa Gjuda, naša kazališna diva odvest će publiku u svijet mjuzikla. Koproducent događanja je B GLAD Produkcija, a tekst je napisao Igor Weidlich. 
 
Leonora Surian Popov jedna je od rijetkih glazbenih umjetnica na ovim prostorima koja može iznijeti najzahtjevnije i najdivnije melodije najvećih svjetskih mjuzikala, članica Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, a za publiku u Lisinskom pripremila je trenutke za pamćenje. 
Dobitnica je brojnih vrijednih nagrada, a od recentnijih se mogu izdvojiti Nagrada hrvatskog glumišta za ulogu Norme Desmond u mjuziklu Sunset Boulevard te nagrada Gianna Depoli za žensku ulogu u mjuziklu Poljubi me, Kato! Publika ju je imala priliku gledati u desecima kazališnih uloga, a ističu se mjuzikli Evita, Jalta, Jalta, Pepeljuga, Guslač na krovu
 
„Uoči koncerta u Lisinskom preplavljena sam emocijama. Ta sreća, uzbuđenje i strast što ću 20 godina svoje karijere proslaviti s publikom u najljepšoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj – pozivam sve ljubitelje mjuzikla, a i one koji će to tek postati da dođu s nama uživati u ritmu Broadwaya!“ – Leonora Surian Popov 
 
Svima poznati i omiljeni broadwayski evergreeni oživjet će na pozornici u ovoj koncertnoj večeri. Publiku očekuju uspješnice iz mjuzikala kao što su Evita, Poljubi me, Kato, Sunset Boulevard, Chicago, Cabaret, Alladin, Jadnici, Producenti i još mnogi drugi. Jedan od gostiju bit će i poznati glazbenik Bojan Jambrošić. 
 
„Jako mi je drago što ću biti dio ove mjuzikl čarolije u Lisinskom. Znam da nas čeka nezaboravna večer puna predivnih pjesama i emocija zato pozivam sve neka nam se pridruže“ – Bojan Jambrošić 
 
U ritmu Broadwaya, večer mjuzikla s Leonorom i njezinim gostima, večer je pravog sjaja vodećih svjetskih pozornica – jedinstvena, čarobna, ispunjena pjesmom i plesom koji će i publiku dići na noge. 
 
Ulaznice po cijenama od 15, 20 i 25 € dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.