Novosti

3. siječnja 2023.

Veličanstvena posveta kraljici šansone

4. veljače u Lisinskom nas očekuje glazbeno slavlje života i glazbe legendarne šansonijerke Edith Piaf u povodu 60. obljetnice njezine smrti.
 
Nakon oduševljenja publike u Lisinskom 2018. godine, predstava Piaf! The Show vraća se u Zagreb predvođena izvrsnom glumicom i pjevačicom izvanredne karijere Nathalie Lermitte. Ovom ulogom Nathalie je očarala i publiku i kritiku, kao i one koji su bili bliski s Edith Piaf. Francuska zvijezda Alain Delon o Nathalie je rekao: Zbog toga što je sjajna pjevačica i sjajna glumica, ona ne imitira Piaf..., ONA JEST Piaf na pozornici!...“ . 
 
Godine 2017. Nathalie se pridružila ansamblu predstave Piaf! The Show kako bi sačuvala i podijelila sa svijetom glazbenu baštinu i sjećanje na Edith Piaf. S više od četiristo nastupa u pedeset zemalja i preko milijun gledatelja, Piaf! The Show najveći je frankofonski uspjeh u svijetu od 2015. godine. Piaf! The Show trijumfirao je u rasprodanom njujorškom Carnegie Hallu i pariškoj Olympiji uz posebno gostovanje poznatog pjevača i skladatelja Charlesa Dumonta. 
 
Piaf! The Show osmislio je i režirao kazališni div Gil Marsalla, koji je fantastičnu priču o karijeri glazbene ikone ispričao kroz njezine nezaboravne pjesme s originalnom scenografijom i projekcijama nikad prije objavljenih slika. Pjevanje je pravi poziv za Nathalie Lermitte, koja je od svoje 18. godine odigrala brojne uloge i snimila niz albuma, igrala u brojnim mjuziklima, uključujući Starmaniju i La petite fille aux allumettes, koja je bila nominirana za prestižnu nagradu Molières.
Svi koji su vidjeli ovu veličanstvenu predstavu, jednoglasno se slažu u tome da je ona bez konkurencije „najljepša posveta karijeri Edith Piaf...“ 
 
„Čudesno!“ The Broadway Blog
„Zapanjujuće muziciranje“ New York Theatre Guide
„Ushićenje!“ The Herald
„Istinski trijumf“ AXS 
 
Ulaznice po cijenama od 27, 33, 40 i 46 € mogu se kupiti na blagajni Dvorane i online OVDJE.