Novosti

9. siječnja 2023.

Svestrani Marko Tolja najavljuje dinamično proljeće

U subotu, 11. ožujka u Lisinski stiže glazbenik koji zavidnom lakoćom i privlačnom bojom glasa svaku pjesmu pretvara u klasik.
 
Poznat po žanrovskoj širini i neodoljivom šarmu koji podsjeća na staru školu glazbenih legendi, Marko Tolja jednako očaravajuće i s istim žarom i lepršavošću izvodi poprockjazz i swing glazbu, što ga čini omiljenim pjevačem brojne publike različitih naraštaja i glazbenih ukusa.
 
Na koncertu u Lisinskom 11. ožujka, uz pratnju vrhunskih glazbenika, Marko Tolja povest će publiku na uzbudljivo putovanje kroz 15 godina dojmljive karijere koju su obilježile jedinstvene izvedbe poznatih jazz-standarda i kantautorski opus, ali i nove skladbe s albuma Pianissimo koje će se s velike pozornice Lisinskog munjevito proširiti hrvatskim glazbenim eterom.  
 
Ulaznice za koncert, po cijenama od 15.93 do 23.89 € (120 do 180 kn), dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE. 
 
Već s prvim danom proljeća, kao i dan poslije, 21. i 22. ožujka, u Lisinskom nas očekuju dva koncerta Sergeja Ćetkovića, dok će za ljubitelje klasike u ciklusu Lisinski subotom 25. ožujka Simfonijski orkestar, Zbor i solisti Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu pod ravnanjem jednoga od najboljih mađarskih dirigenata i zborovođa Gábora Hollerunga izvesti Händelov oratorij Uskrsnuće