Novosti

10. svibnja 2024.

Počele prijave za radionice u sklopu Glazbenog piknika

Nedjelja, 26. svibnja u Lisinskom je rezervirana za djecu i mlade – od jutra do kasnih poslijepodnevnih sati održavaju se glazbene igre, radionice, prezentacije, predstave i koncerti objedinjeni pod nazivom 'Glazbeni piknik'!
 
Glazbeni piknik počinje besplatnom interaktivnom radionicom Minimini ciklusa Zagrebačke filharmonije koja uključuje glazbu, kviz i igre za koje nisu potrebni ni prijava ni ulaznica.
 
Također se nije potrebno prijaviti ni kupiti ulaznicu za koncert djece i mladih s oštećenjima sluha, razvojnim i zdravstvenim poteškoćama ViolinMusic4All, koji počinje u 11 sati u Maloj dvorani (besplatne ulaznice podižu se od danas na blagajni Dvorane). Isto tako, nije potrebna prijava za sudjelovanje u glazbenim igrama Papirnate gusjenice / Mikrofon, koje se od 11 sati održavaju u predvorju Male dvorane, kao ni za koncert SO DO – El Sistema Hrvatska, koji je na rasporedu u 16 sati u predvorju Velike dvorane.
 
U 17 sati u predvorju Velike dvorane Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO predstavit će na Školskom satu s Ladom tradicijska glazbala i narodne nošnje. Ulazak na prezentaciju je besplatan, a LADO će u 18.15 održati koncert u Velikoj dvorani, za koji su ulaznice, po cijeni od 8 €, dostupne na blagajnama Dvorane i online OVDJE.
 
U 10 sati u Maloj dvorani održat će se izvedba opere za djecu i mlade Regoč,a ulaznice za operu, po cijeni od 8 €, dostupne su na blagajnama Lisinskog i online OVDJE.
 
Radionice na koje se potrebno prijaviti zbog ograničenog broja sudionika:
Videoigranje s umjetnošću (galerija Velike dvorane u 11, 12 i 13 sati)
Mikrofon i ja (Glavni ulaz u 11 sati)
Gospodin Ton u potrazi za gospođom Melodijom (predvorja Dvorane u 11 i 12.30)
Kružni trening (predvorje Male dvorane u 11, 12 i 13 sati)
Sudar Percussion (predvorje Velike dvorane u 14 sati)
 
Prijave se primaju od 13. svibnja do popunjenja kapaciteta na e-adresu marketing@lisinski.hr.
 
Draga djeco i mladi, vidimo se 26. svibnja na najveselijem i najzabavnijem pikniku – Glazbenom pikniku u Lisinskom!